De wedstrijd was amper afgetrapt of Blauwvoet zat bijna op rozen : Blauwvoetaanvaller Vanglabeke, oog in oog met de thuisdoelman,miste echter zijn doelpoging.

Otegem, zonder Decrock, Toye, Syx en Duyck, domineerde de eerste helft en bijna was het raak op het halfuur : een mooi afstandsschot van Terras strandde echter op de lat. De terugkerende bal werd door een verraste Deloof pal op de doelman geschoten. Weg kans !

Er volgden nu, met de rust inzicht, een aantal dolle minuten van Blauwvoet. Vijf corners op rij zaaiden paniek in de Beveren-verdediging, die plooide maar niet kraakte.

Score bleef ongewijzigd : 0-0.

De tegenstoten van Beveren in de eerste helft waren niet ongevaarlijk geweest, maar een attente doelman Debosschere stond zeer goed te keepen.

Tot twee maal toe voorkwam hij op sublieme wijze een Beverse voorsprong.

In de tweede helft waren de meeste kansen voor de thuisploeg maar door slecht afwerken en door een secure Otegemdoelman bleef de 0-0 op het scorebord.

Spannend bleef het tot het laatste fluitsignaal van een goed leidende scheidsrechter Devlaminck. Doelpunten bleven echter uit.

Een logische puntendeling die beide ploegen niet echt veel verder helpt : de thuisploeg in zijn strijd voor het behoud en Blauwvoet op zoek naar een eindrondeticket.

Volgende week wacht er Blauwvoet een harde noot om kraken met de verplaatsing naar ploeg in vorm, Club Roeselare.