2015, de start van een hopelijk prachtig nieuw voetbalseizoen! Hopelijk komen de mannen van het eerste elftal nu zondag met de overwinning op KVC Deerlijk Sport naar huis, en zijn we gestart met opnieuw een mooi voetbaljaar.

Ook de U12, U15, U17, U21 en Beloften gaan opnieuw van start na een welverdiende winterstop. Zie onderaan voor matchen van dit weekend.

Zoals U ook kan zien wordt de website in een nieuw kleedje gestoken. Deze website wordt ontwikkelt op basis van een  Wordpress CMS,  zeg maar de technische onderbouw van de website. Dit heeft als voordeel dat men nog dieper kan ingaan op spelers, ploegen, matchen, verslagen enz... en dit alles wordt opgeslagen in een database.

Heeft U vragen, suggesties of andere voorstellen laat het weten aan de webmaster op volgende e-mailadres info@tmksolutions.be

Voor de komende dagen wordt er heel wat regen voorspelt en is de kans groot op afgelastingen. Als de KBVB  de afgelastingen bevestigt komt dit onmiddellijk op de website en op onze facebook pagina, hou het dus in de gaten.

Matchen dit weekend:   
        zaterdag 10/01/2015   
        Reserven - RFC Luingnois om 17u00
        VV Tielt - U21F om 18u00
        U17M - FC Helkijn om 09u15
        U15P - KVK Avelgem om 15u15
        U12G - KSK Beveren -Leie om 13u45