De korte verplaatsing naar Moen is voor Blauwvoet altijd moeilijk en dat is ditmaal opnieuw  gebleken.

In een rommelige eerste helft, gekruid met veel middenveldspel en weinig doelkansen, was het Moen daat rond het halfuur op voorsprong kwam.

Caramboledoelpunt waarbij doelman  Debosschere , die de geschorste Duyck verving, niet vrij uit ging.

Net als in Komen legde Blauwvoet in de eerste helft weinig samenhang op de mat.

Rust : 1-0 voor de thuisploeg na een slappe eerste helft.

De tweede helft vertoonde aanvankelijk hetzelfde spelbeeld. Naderhand werd het spel virieler en bitsiger, wat resulteerde in een strafschop voor Otegem. Deze werd omgezet door Miguel Verwee.

Hiermee werd de stand 1-2, want vooraf had Moen al de score verdubbeld  via een aanvaller die vrij kon inkoppen.

Blauwvoet ging daarna op zoek naar de gelijkmaker maar een schot van invaller Deltour strandde op de paal.  Ook Deloof kwam nog dicht bij een doelpunt maar besloot op de doelman.

Uiteindelijk bleven de 3 punten in Moen. Een gelijkspel  zou echter meer de weergave van de match  zijn geweest .

Net als in Komen is gebleken dat Blauwvoet moeilijk tot scoren komt.

Een match winnen is dan ook niet zo voor de hand liggend.